Personalförändringar på kansliet, Carina slutar och Ferdane börjar

Carina som arbetat som personaladministratör har valt att gå vidare mot nya utmaningar. Som ersättare till Carina så har vi anställt Ferdane Mehmeti.
Ferdane kommer att arbeta som personaladministratör och arbetsledare men även finnas som ett stöd för medlemmar och arbetsledare ute på våra arbetsplatser. Vi önskar henne välkommen till MejDej kooperativet.
 

Hej! Jag heter Ferdane. Jag har läst personalvetarprogrammet och har några års arbetslivserfarenhet av att arbeta inom vården, som personlig assistent samt som handledare. Jag har tidigare bott i Trollhättan och är nyinflyttad till Kristianstad. På min fritid promenerar jag gärna, är på gymmet och spenderar tid med nära. Jag brinner starkt för att arbeta med människor genom att vägleda dem och kommer att utföra mitt arbete helhjärtat. Jag finns redan nu på kansliet på telefonnummer 044-781 51 12 eller ferdane@mejdej.se.