Behov av timvikarier på grund av rådande situation, MejDej-kooperativet, personlig assistans

MejDej-kooperativet har ca 45 medlemmar, där varje medlem utgör en egen arbetsplats. Vi befarar att det hos vissa medlemmar kan bli ont om vikarier om smittan slår ut flera ordinarie assistenter samtidigt.

Därför söker vi nu vikarier till några av våra arbetsplatser, för att i god tid hinna skola in nya assistenter.

Vi tänker på dig som redan blivit friställd eller som riskerar att bli det. Vi tänker också på alla er med småföretag som kanske måste dra ner på eller pausa verksamheten. Kanske kan vi vara till hjälp för varandra under en period.

Vi har medlemmar som bor i Skåne, Blekinge och lite in i Halland och Småland. Våra medlemmar har skiftande funktionshinder och olika behov av hjälp. Några arbetsplatser kräver körkort, men inte alla. På alla arbetsplatser är det såklart bra med erfarenhet av detta yrke, men vi söker även er utan erfarenhet, vi kommer utbilda på plats.

Välkommen med en ansökan som bör innehålla CV och PB samt att du anger var du geografiskt kan arbeta och vilka tider.

Maria Henningsson, arbetsledare, tar emot frågor och ansökningar maria.snarshult@gmail.com

Mer information om vårt kooperativ hittar du på www.mejdej.se

Ni kan också kontakta vårt kansli i Kristianstad för frågor, Maria Gunnarson  mari­­­­­­­­a@mejdej.se